Längtar!

Sitter på ballen på jobbet och tar en cigg. Lite halv mysigt väder måste jag säga. Jobbar idag sen är jag ledig tills nästa fredag. Ska bli skönt! :-)

På lördag får vi äntligen hem våran lilla korv. Hon är alldeles för go lilla Blizzie <3 jag längtar så mycket så jag snart inte vet vart jag ska ta vägen! Fick nyss mess av min älskling. Han hade fått mail av uppfödarna med några bilder på henne, hon har riktigt stora tassar! Kommer nog bli en stor dam. :-)

Jag, älskling och Mathilda va på Ikea i lördags och äntligen köpte en garderob. Så igår roade sig jag och älskling med att rensa kläder. Han sin garderob och jag mina sopsäckar haha. Har äntligen organiserar in det bra, så nu vet jag vad jag har och vart. As skönt! Blev riktigt nöjd, dock tycker min karl att min garderob ser ut som ett kylskåp, men han är ju som han är... Helt underbar helt enkel! ;-)

På fredag ska han få en liten suprice av mig, och jag hoppas han blir glad annars får han stryk! Hihi.
Kommer bli super dunder mysigt! Dock ska den där jävla fotbollen störa mitt i allt, men det blir säkert skit bra ändå. :-)

Träffade min gamla vän Sandra igår, riktigt kul! Har inte träffat henne på... Ja alldeles för lång tid! Alltid lika kul och snacka gamla minnen måste jag säga!

Nä, nu tycker jag att det kan bli fredag, och sen lördag ganska snabbt! :-D

Nu ska jag återgå till mitt. Byeeeee


Wiii <3

Ligger i sängen på jobbet nu igen.. Känns inte som jag inleder med något annat i varje inlägg! ;)

Slutar imorgon bitti sen är jag äntligen ledig fre,lör och sön! Ska bli så skönt.

Och jag är så glad och lycklig, inte bara för att jag har världens bästa kille, utan för att vi ska få hem en lite valp. Hon är så sjukt söt och underbar. Var och tingade henne igår. Så nu vill jag bara att de ska bli den 18:e Juni så vi får hem våran lilla tös. :-D

Sen skiter jag fullständigt i alla muppar som kommer med sina jävla kommentarer "va dumma ni är" och bla,bla blaaaa. Jaha, och?! Är det ni eller vi som har ansvaret för våran hund? Är det ni som bestämmer vad vi ska göra i våra liv?!
Säger bara; dra åt fanders!
Vårat liv, våra beslut, thats it! :-)

Ååhh, va tiden går sakta, jag hatar att vänta! Fast det är ändå nice att ha något att se fram emot.

Nä nu ska jag fan sova, känner att det börjar bli jävligt tungt att hålla ögonlocken uppe...så god natt!


RSS 2.0