Home, not sweet home!!

Jaha, då sitter man här hemma en fredags kväll i sin ensamhet och har väldigt tråkigt men samtidigt är det faktikt ganska skönt!!
Lyssnar på musik och dricker 1,2,3,4 och 5 öl för mig själv .. Kunde ju inte låta stackarna ligga kvar där i lådan helt ensamma!! Neej, nu ska vi inte bli såna .. Låter som en riktig alkis, vilket jag INTE är!!

Tankarna bara svamlar omkring uppe i skallen på, vill igentligt stimulera mig med något så man slipper tänka på allt för en stund .. men vad ?!

Jag vill må bra, vill att det ska vara som förut. Då jag kunde åka flera mil utan att känna att jag mådde illa, då kan jag kunde gå omkring i affärerna som en normal människa utan att få kännslan av att svimma,kräkas och pulsen stiga upp till 250 gng i sekunden ... Varför ska det vara så här ?! Hur kom det sig ?! Vill vara normal!! Visst har alltid haft det jobbigt när det har vart mkt folk men aldrig den känslan jag får nu, om jag ska va ärlig så skulle jag inte ens vilja önska min värsta fiende denna känsla ... Den är hemsk!!

Visst de har väl blivit lite bättre nu, men kan ändå fortfarande få dom värsta attackerna. Man går nere på centrum och kanslan av att jag ska svimma,illamånde och pulsen börjar smyga sig på och blir bara värre och värre .. vill inte ha det så här, vart jag än går så måste jag ha en plastpåse med mig i väskan/fickan, DET är min trygghet för att jag ska klara av saker och ting. Men ibland funkar det bara inte!! Kan t.ex inte åka buss/tåg om det är en miljon människor då går jag hellre eller väntar på nästa buss, är det mkt folk då .. ja då skiter jag i det!!

Fuck .. kan någon förklara för mig varför det är så här ?!? Hjälp mig någon .. Orkar inte med det här .. Vill va mig själv .. inte någon som inte kan göra saker och ting utan att få idiotiska attacker!!Jag vet att det sitter i psyket för namnet på detta idiotiska beteende är PANIK ÅNGEST .. fan är så jävla avundsjuka på er människor som mår bra och inte får för er dessa djävulska tankar .. är så less på mig själv!! Vill bara vara NORMAL ffs!!!

Nog om det .. Folk förstår ändå inte om dom själva inte vart med om det .. Man får frågan t.ex hur kan du gå ut och festa då ?! svaret på det är att det är annorlunda när man dricker och är berusad .. Man tänker ej på det då, ialla fall inte på samma sätt. Och jag är ett levande bevis på det!! En väldigt nära människa till mig har det .. och jag tänkte att hon va ju bränd rent ut sagt .. men nu förstår jag, och jag skämms nåt otroligt!!


Nee nu börjar jag bli alldeles för djup känner jag, kan det bero på alkoholen?! Elelr måste jag svara på det ..
Hmm ... jag har tråkigt,väntar på samtal och jag haaatar att vänta!! Finns nog inget värre har jag konstaterat!! Eller ne nu ljög jag .. det finns det visst, och jag vet exakt vad det är ..

Nehe.. om man ska försöka hitta på något eller nåt .. orkar inte skriva mer även om jag skulle vilja .. Så lär väl skriva imorgon kanske!! :)

God natt världen, när ni nu går och lägger er!!



Ganska klockren faktiskt!

Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna.
Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig.

Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt.
En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en slingrande väg och plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som verkade fått punktering. Det var jultomten med säcken full av presenter. Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka med dom så att han skulle hinna dela ut presenterna.
Och så började de snart dela ut presenterna.
Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.

Bara en av de tre överlevde. Vem?(Tänk först och titta sen på svaret nedan)











Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.Alla vet att jultomten inte existerar... och vad kan man säga om de perfekta männen!!För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.














Bonus för män:Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen så betyder det att kvinnan körde. Det förklarar olyckan.Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar det att:Kvinnor gör aldrig vad de blir åtsagda.

Tooorsdaaag!!

Då var man tbx på jobbet då efter några lediga dar ..Härligt! eller inte !?
Väntar faktiskt på att få gå hem ...fast ser inte fram emot det så värst mkt eftersom det är piss väder ute!!Blää

Skrev ju igår att jag skulle skrvit mer.. men orkade inte, kom hem efter jag hade mött alle och snackat med henne eftersom hon var lite ledsen, och det var minst -75C ute .. konstigt att man inte fick köldskador!!
Vill ha sommar, men det är ju ett bra tag kvar tills dess ..;(

Fan, sitter och tänker på massa saker ibland.Och jag får dåligt samvete för saker jag sagt och gjort..Förlåt alla!! Och jag vill att ni ska veta att om jag någon gång säger/gör något som får er att känna er illa till mods, så säg det då ..oftast menar jag inte det jag säger, det bara flyger ur käfften på mig innan jag ens hinner tänka så ta inte åt er!! Förlåt..

Tror jag börjar bli lite kännslig nu, men det får man väl också va ibland .. har ju lixom oxå feelings!! ;P
Och jag har en riktigt stark feeling, avundsjuk som en gurka är jag på Madde som fått lägenhet och redan flyttat in!! :(
Vill oxå ..;(

Men jag är glad för din skull, och kom ihåg jag finns här!! (a) hahah :P

Det värsta med mig är när jag väl börjat skriva känns det som om jag inte kan sluta vilket kanske är bra,vad vet jag ?! men kan ju inte skriva en hel bok .. eller btw de kanske jag ska satsa på att göra!! haha ne sjuka tankar som ploppar upp bara så där ..


Tänker på dig heeeela tien sockertopp!! Saknar dig så det sviiider som salt i såret!!! <3


Älskar er alla mina VÄNNER, men det vet ni väl redan, eller ?!


back to work .. byeebyee


MmmHmm...!!

Allt känns bara förjävligt .. Inget går som jag vill, bråk & Tjaffs hela tiden, är så jävla less!!!
Vart tog livsglädjen vägen ?!?
Allt var ju ganska bra till en början.. men som vanligt ska mitt liv va som en jävla bergochdal bana!!
Och inte fan är det lättare när jag tänker på diiiiig hela tiden, har vart alldels för mkt dom senaste dagarna... det tär på mig!


Mikaela, kusin vitamin alltså är här och hälsar på!!
Har sovit hos mig 2 dagar, kollat film och bara myst ..Lär väl säkert bli fler dagar hon åker ju ändå hem på söndag!
Och moster kanske kommer till helgen det blir kul! Saknar henne massor!! :(

Ne nu hinner jag inte skriva mer, fick precis ett samtal av en ledsen vän.. så ska möta upp henne nu!!

Skriver mer sen .. :)




Nattuggla ?!

Usch,usch,usch .. har så jävla ont i ryggen!! Det spelar ingen roll om jag sitter,ligger, står eller går .. inget vill hjälpa!! :(
Var även hos en granne som jobbar med massage och kroppsvård och fick helkroppsmassage och ansiktbehandling. Eftersom jag vann ett presentkort på 500:- för ett par helger sedan!
Va för jävla skönt vill jag lova .. men hjälpte direkt ingenting .. tyvärr!! ;(

Har precis suttit och betalat in alla räkningar vilket var mindre kul .. Men man kan ju inte bara ha positiva stunder i livet även om man så önskar, eller ?!

Känner mig trött på allt, ingen livsglädje alls, när ska det hända något positivt ?!?!
Känns som om det skulle behövas snart!! Och då menar jag snart!!


Nu fastna jag i förhäxad oxå .. men nu tog de slut .. och känner att jag börjar bli väldigt trött, men har ingen plats i min egen säng ens eftersom hundarna har invadrat den .. hmm!!

Jag kan inte sluta tänka på dig,det är mina tankar om just dig som får mig att vilja fortsätta!!
Men jag måste ge upp det här snart! Orkar inte leva så här länre det är jobbigt och smärtfullt!!
well, well .. kan ju inte bara stänga av känslorna bara så där även om jag skulle vilja..
Ääh nog om det ..

Och irriterad är jag också .. är så förbannat jävla trött på dig!!
Förstår mig bara inte på dig .. vad är ditt problem ?!?!
Du gör ju bort dig totalt,vart tog stoltheten vägen ?!
Pinsamt!!

Ne nu ska jag försöka sova .. God Natt Världen!! Puss puss





Tisdaaag..!!

Tjingeling!!

Jaha .. sitter på jobbet och dricker kaffe i väntan på att snaart gå till tumba och handla!
Känner mig sliten i heela kroppen,vad är det för fel?! Börjar väl bli sjuk el. nåt.. "/
Vill bara sooova!!
Skulle fan klivit upp vid 8 i morse när kl. ringde, så jag kanske skulle va ännu tröttare och komma i säng i någon så där normalare tid och inte vid halv 3 somdet blivit den senaste veckan ..hmm där kanske jag har svaret varför jag känner mig så sliten!! *genilampan lyser* haha ibland tänker man inte lång inte!!

Stakars Tosse (min hund) han är magsjuk el. nåt de sprutar både arslet och käften på han, och han bara krymper och krymper snart finns det ingen Tosse kvar!! Spinkigare får han inte bli nu när han blivit så duktig på att äta och lagt på sig lite!! Stackarn .. <3

Och fläskberget Rosco min lilla älskling han håller på och svälter sig själv för att farsan inte käkar eller nåt..men det gör ju inte så mkt för han behöver gå ner lite! hehe

Och jag söker och söker på dessa förbaskade lägenheter, kan jag inte bara få en nu nu nu?!?!?!
Vill ju så förfärligt mkt!!
Men men.. hade jag inte vart den som HATAR attn vänta så hade det inte gjort så mkt, men nu är det som det är och det är bara att leva med det!!! ;D

Jag tänker på dig varje daaag,du är det första jag tänker på när jag vaknar, det sista jag tänker på inan jag somnar, du är mina drömmar och även mina tankar..Vad ska jag ta mig till?! Det här är bara jobbigt samtidigt som det är väldigt underbar, för jag blir så lycklig när jag tänker på alla minnen, dom otoligt fina minnena..Din ljuvliga skratt som får mig att vibrera i hela kroppen, dina underbat snälla vackra ord du sa som fick mig att bli generad, dina sjukt underbara kyssar.. guuud jag blir helt varm i kroppen!! Deam, What have you done to me man ?! Saknar dig sjuuuuk jävla mkt _ _ _ _!!!

Och dig min kära kusin saknar jag också något otroligt, kom tbx. Snälla åtminstonde en dag så jag ialla fall får säga hej då på RIKTIGT!!! :'(

Vila i Frid <3

Herregud, känns som jag har massor att skriva men får väl klippa här..tyvärr!!

Nej, Nu är det dax att gå till tumba .. Vilket jag har såååååån stor lust med! *Inte* ;)


Men först ska jag ringa min kära vän Madde och snacka lie skit! :) Love yah!!! <3

Pussar och Kramar...

Välkommen till min nya blogg!

Kär är jag i dig

Att bevisa hur jag känner verkar vara omöjligt,Att beskriva känslorna med ord tycks göra det löjligt.En kärlek som min för dig, är unik,

Med ditt leende gjorde du mig rik.När du skrattar vill jag bara kyssa dig,Mina läppar mot dina, och dina armar runt mig.

Du är mina drömmar, du är mina tankar,Det är endast för dig som mitt hjärta bankar.En fånig liten dikt av en dumkär liten flicka,

Här och nu har du mitt hjärta på en bricka.Ta hand om det eller krossa det, men först ska du veta,

Jag älskar dig, så om du behöver någon vet du var du ska leta.Jag finns här, och på dig väntar jag,Och hoppas att du blir min en dag.



Saknar dig!!!


RSS 2.0