Regn, regn och åter regn!

Vilken Morgon att vakna till, piss väder! Ska snart knalla hem från jobbet och jag har varken jacka eller luva på min tröja.. Jätte skojigt. :-)

Trött som ett as, fick sova nästan 5 timmar. Tror bestämt att jag tänker ta en powernap hemma sen för att orka med den här dagen. Tur att man inte har en sån där super duper pigg hund som vägrar sova, lilla blizzan är ju för det mesta en liten soffpotatis. :-)

Nej, nu ska jag fortsätta så jag får gå hem. Tjiiing..


Äntligen!!!

Äntligen kommer jag in på den här förbannade bloggen igen! Jävla skit app... Jag som faktiskt har tänkt skriva flera gånger, men då har jag inte kommit in, och orka sätta sig vid datorn. Som för den delen det är något fel på, har ett jävla dilemma att lösa... Min telefon är full, kommer upp en ruta hela tiden att det inte finns nå utrymme kvar, och då måste jag ju självklart lägga in allt på datan och det kan jag inte, för den är helt jävla cp, kan inte ladda ner iTunes och de måste jag ha.. Så hur fan ska jag lösa detta!? Vill ju inte radera alla mina bilder!! :-/

Jaja.. Skit samma... Sitter på jobbet och väntar på att få sova. Är jätte trött! Så hoppas jag får sova ordentligt, sist fick jag sova 4 timmar *jippi* eller inte! Imorgon måste jag bara hem och hämta blizzan sen till min kära mormor för att fixa hennes naglar. :-) kommer bli ett jäkla springande. Well well...

Jag och älskling har förlovat oss, och jag är super lycklig! :-D

Blizzie växer och växer.. Bits som fan just nu eftersom hon håller på och tappar valptänderna, dom blir extra bitiga då. Men hon är underbar ändå :-)

Nahe om man ska kolla lite på tv! Skriver nog snart igen, nu när det äntligen funkar! :-)


RSS 2.0