impulsiva sjuka saker man kan få för sig!! haha

Tror jag börjar bli knäpp.. har suttit och skrattat för mig själv nu när jag har komit på en del roliga saker som hänt ..haha
jaja,jag är inte normal! Jag har insett det nu hahah

Jag citerar Madde - "ska vi ta en cigg innan vi går ut och röker!?" hahaha
Det är bland annat en sak jag skrattat för mig själv om .. så fel det kan bli!!

jaha, så är det fredag igen då . . och det slog mig att det är precis 12 dagar kvar tills julafton och det känns ju verkligen *INTE* .. fast jag tycker det är skönt att det inte är någon snö .. men som sagt .. jag är ju som jag är!!
Och det bjuder jag på ;)

Får se om man får umgås med Linus idag då.. vilket jag hoppas !! :D
Och som jag skrev igår .. hoppas allt går som vi vill, tror då att et komer bli en riktigt lyckad kväll! :)

Hade jätte svårt att somna igår .. magen kurrade för jag var hungrig samtidigt som jag hade nån konstig magväk .. och så var jag piss som en mört!! Och till råga på allt så fastna jag för en film på 3:an och då ville jag ju så gärna se klart det oxå!! Sånt är ju så typsikt..

Färga håret gjorde jag igår oxå :)
Eller det var ju bara utväxten .. och efter det fick jag nån sjuk impulsgrej så jag klippte mig själv oxå...lite ojämnt och så men det ser ju inte helt förjävligt ut !! :P haha
vad sjuk man kan va ibland...

Ne nu är det dags att fortsätta .. så back to woork !!


En bit i taget!!





Nu har jag vart dålig på att uppdatera igen, skulle faktiskt ha skrivit igår men orkade inte efter jag vart te med hundarna..

Har börjat fundera en hel del..ellelr massor kanske jag ska säga!
Jag skulle vilja återgällda alla mina misstag jag gjort (de som går).Ändra helt och hållet på min livsstil..
Och jag tänker faktiskt göra det!!!
För just i detta ögonblick så bestämmde jag mig för det. Och ingenting ska få stoppa mig..
Sen skiter jag fullständigt i vad folk kommer tycka.. men jag mår inte bra av att ha det så här,och vill därför göra något åt saken! Stötta mig eller ej..

Har även tänkt på hur mkt jag uppskatar mina nära vänner,och jag älskar er så otroligt mycket!!
Ni kan pigga upp mig när jag känner mig nere,ni står ut med mitt hemska humör som jag tyvärr har .. och allt annat sådant som vänner är bra på! :) big lööv till er <3

ne nu ska jag väl skriva lite mer vardagligt .. Försov mig i morse -_- !! Men fick veta att våra grannar fick sina tvillingar idag, för micke hade skjussat dom till sjukan vid 5 i morse :)
Så grattis,grattis!! :D
Var med Liiinooous igår, babbla en hel del.. eller det var väl mest jag som babblar hehe :P
men va fan man har ju så mkt och säga när man ej träffas så ofta.. men kul va det, förutom det förbannade piss vädret som gör mig riktigt förbannad..argh!!!

Får förhoppningsvis vara med Lina i morgon med :)
Och hoppas allt går som vi vill, då blir det wonderfult!! :D

Såg en riktig läckerbit igår på maxi! oj oj oj vilket ögongodis ;D
Sen käka jag och Madde och S på McDonken..trevligt, trevligt.. :)

Juste .. jag och morsan började ju rensa garderoben i måndags..fy fan säger jag bara.. har kastat 7 svartasopsäckar hittils..vilket skit man
har samlat på sig under åren!!!

Ne..nu finns de väl direkt inge mer att säga än ... Back to work!! ;)



 




         
Moster
-Saknar dig!           Mamma-Älskar dig!           Emma&Madde-Big löv!  

                                                                                                                Lina&Jag-Barndomsvän!





Pussar&Karmmar



 


Uppdatering!!






Tjaba,Tjena Hallåååå!!

Nu äntligen uppdaterar jag, vet att jag varit vääldigt slarvig dom senaste dagarna.. men om jag ska va ärlig så har jag direkt inte orkat skriva!! Och så har jag ju haft annat för mig ockå..

Men ja .. det har väl inte hänt allt för mkt heller .. Förra helgen på lördagen var jag med morsan och micke hemma hos Irre och åt middag.. satt sedan i min ensamhet i deras vardagsrum och spela guitar hero, skit kul måste jag säga haha!!
Efter det blev det utgång.. Var på P träffa Madde och Emma.. och så var det ju massa annat folk också ..som Marre,Alle,Maria,Jimmy,Johan,Koffe, Johan,Morsan,Micke,Irre,Eva,Magnus,Camilla och stefan.. :)

Var ju trevligt till en viss del, eftersom vi satt delade och jag hamna mitt emellan som vanligt ..jobbigt läge skulle jag vilja säga ..Hade ju velat sitta med alla tillsammans.. men icke sa nicke .. Man kan ju inte älska alla, eller hur E !? ;)

Efter det blev det fortsättning på inflyttnings fest hos Robin och Nattis, Kände typ inte en enda kotte kan jag ju börja med att tillläga!! Men dom var rätt trevliga :)
Träffade en vääldigt trevlig typ i alla fall.. Freppa, vilken sötnöt! ;)

Veckan annars har väl vart tråkig till mestadels!! Följde med morsan på nått möte i torsdags .. skit tråkigt .. 1½ timme tog det ..bläää!!

Fredagen var bara en slapp dag på dagen.. började sedan kl. 20 och jobbade natten.. var vaken hela natten dessutom!!
slutade 9 gick hem,ut med hundarna,sminka mig,satte mig i bilen för trippen till Västerås,väl framme hos moster blev det fika och massa babbel :) Men synd nog var det bara en snabbvisit!! :( eftersom vi bara skulle hämta en diskmaskin. In i bilen igen och hemvägen kändes hur jävla lång som helst .. ville sova eftersom jag va så sjukt trött men måste hålla koll på vägen eftersom jag blir åksjuk!! ;(

När vi väl va hemma blev det middag sen ut med hundarna..efter det gick jag hem till min kära vän Madde,tog ett glas vin,skrattade och försökte överrösta musiken med massa babbel.. till slut kom vi ju på att man kan ju faktiskt sänka volymen .. hahahah ;)

Gick förbi P en liten stund där det typ va fullt med folk ..Drog efter ett tag och mötte morsan i hundgården. Sen hem .. la mig i sängen och då verkligen kände jag hur förbannat trött jag var..hade ju dock vart vaken i 36 timmar ..så jag sov så jäkla skönt i natt men dessvärre för lite!! Börja jobbet kl 9 i morse.. ja och nu sitter jag här .. :)

Roligare än så har det inte vart..
Nej,dax att fortsätta styra upp lite saker ..;D

Linous..jag saknar dig!! Vi mååste sespå fredags!! :D <3

P.O.K.O.N.I.S








RSS 2.0